• Customer

    Frontend is blank after installation

    Posted by: pilietis Oct 8, 2020 at 14:03 (a year ago)
    After installing quickstart frontend is blank (backend works fine)

  • Customer

    Posted by: yame, Oct 10, 2020 at 13:55 (a year ago)

    Hi @pilietis,

    Pls provide me the server of FTP account also then I will send your question to my coder. He will help you to check.
    And let me know the homepage you want. He will help you to re-install the theme if needed.

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: pilietis, Oct 13, 2020 at 12:23 (a year ago)

    Hi, I already submitted FTP login details in a ticket.
    Anyway, here they are:
    Ftp login:
    server: lazdos.webzo.lt
    user: lazdos
    pass: H9CUjeH9Ju4gv8HC
  • Manager

    Posted by: yame, Oct 15, 2020 at 08:40 (a year ago)

    You provided the incorrect URL.
    It's not http://lazdos.webzo.lt/admin381aa1fd3, I tried with this: http://lazdos.webzo.lt/admin442usuvcp
    And I see the front end has the full content. Could you pls check it again?
    scr: https://prnt.sc/uzpf0g
    scr: https://prnt.sc/uzpfeo
    https://prnt.sc/uzpfmg

INSTALLATION SERVICE

Theme Installation: $49. Pay now

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible