• Customer

    Website slow homepage and armenia ads not found on elementor keeps showing

    Posted by: alzu Aug 17, 2020 at 07:38 (10 months ago)
    Website slow homepage and armenia ads not found on elementor keeps showing

    the categories theme
    is Armenia not Supershop

    thanks for taking it as urgent
    my site is already live

  • Customer

    Posted by: yame, Aug 17, 2020 at 11:24 (10 months ago)

    Hi @alzu,

    Could you please take the screenshot for your issue? Then I will check for you.
    And pls provide me again your FTP account here. Thank you!

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: alzu, Aug 17, 2020 at 12:44 (10 months ago)

    Armenia advert showing on my homepage, i don't see where to change it, please advice where to find it and change it. and in some pc we can see other armenia adds on other status.


    and for the home page , its really running slow, please do necessary, i give you all the access.
  • Manager

    Posted by: yame, Aug 18, 2020 at 08:41 (10 months ago)

    Click here and you will be able to change the banner: https://prnt.sc/u1h38r

    About the speed loading, you can refer to this document: https://armania.kutethemes.net/documentation/docs/faqs/6-how-to-improve-the-loading-speed-of-your-site/
  • Customer

    Posted by: alzu, Aug 20, 2020 at 08:27 (10 months ago)

    Hey when i edit page on elementor it did not appear...
    and in some other laptop in the other parts down also it shows these types of advert and i can't find it here.

    for the speed loading i tried it, but its disorganizing the home page and photo, please do something for me..
    thanks
  • Customer

    Posted by: alzu, Aug 20, 2020 at 12:00 (10 months ago)

    i got it for the ads,

    please do check the speed loading problem.
    do it by your self
  • Customer

    Posted by: alzu, Aug 22, 2020 at 03:09 (9 months ago)

    another issues,
    1. when open products the thumbnail go down vertically rather than horizontally. how to change it,
    2. Short description did not appear on live page

    and 3. still waiting your kind support for slow speed home page.

  • Customer

    Posted by: yame, Aug 23, 2020 at 15:18 (9 months ago)

    Hi,

    - I still can edit the banner with Elementor on your site: https://prnt.sc/u4gz53
    - the thumbnail: You can select this style: https://prnt.sc/u4h2q6 But the thumbnail images will go as the horizontal way when you add the widgets for the sidebar. For example https://prnt.sc/u4h35c => https://prnt.sc/u4h39v
    - Short description did not appear on live page: On the latest version of the theme, you can select this: https://prnt.sc/u4h4z6. You are using the lower version of the theme. So please update your theme to the latest version to get the newest features of this theme

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: alzu, Aug 24, 2020 at 09:46 (9 months ago)

    How to update?
    and for the slow home page what has been done?
  • Manager

    Posted by: yame, Aug 26, 2020 at 03:12 (9 months ago)

    I will send the latest version package of the theme for you.
    My coder is also checking the problem with loading speed. You can text me via skype then I will send you the package of this theme
  • Manager

    Posted by: yame, Aug 26, 2020 at 04:26 (9 months ago)

    My coder is checking for you and he has modified your page to be better but you may be editing your site at the same time and now it goes down again.
    The problem is that you updated the plugin Elementor to version 3.0.0. This version is getting error and we advise you to not update.
    My coder also reduced it to the lower version and please just use the lower version for this plugin. When it has any update, we will check. About the speed, you have to activate the theme then go to Theme Options to enable the Lazy. The speed will be improved.
    In order to activate the theme, you have to get the purchase code of this theme. We can exchange about this via skye

    Thank you!
  • Customer

    Posted by: alzu, Sep 28, 2020 at 05:17 (8 months ago)

    Hello,
    the site is faster now, thanks you
    but when the site is first time open on a browser since you did the optimization, the site not loading correctly for first time, need to reload the okay.
    please see attached screenshot for it.

    thanks
  • Manager

    Posted by: yame, Oct 2, 2020 at 01:21 (8 months ago)

    You still do not active the theme so you still do not have the latest features. In order to activate the theme, you have to get the purchase code. But you do not buy this.
    So, the solution is that you must buy this theme. Then activate the theme and check again. Please make a request refund for the Supershop theme. We will accept it, then purchase again the Armania theme.
  • Customer

    Posted by: alzu, Oct 13, 2020 at 08:31 (8 months ago)

    this too complicated.. do it please
    am having troubles with clients.
    you did not precised all this at first.

    And this happen after you optimize the homepage to be faster.
    please look into it
  • Customer

    Posted by: alzu, Oct 14, 2020 at 12:28 (8 months ago)

    Purchse code for supershop a7a6edba-a675-4d5a-9b48-fdfa330fd8a9 -

    Please refund me for Supershop theme

    Thanks
  • Manager

    Posted by: yame, Oct 15, 2020 at 03:44 (8 months ago)

    You can submit the refund ticket and explain clearly the reason. Then the Admin will check for you.
    Thank you!
  • Customer

    Posted by: alzu, Oct 15, 2020 at 07:47 (8 months ago)

    already submited
  • Manager

    Posted by: yame, Oct 16, 2020 at 07:44 (8 months ago)

    Okay so the Admin there will for you there. Thanks!
  • Customer

    Posted by: alzu, Oct 30, 2020 at 07:01 (7 months ago)

    still waiting , and am having bad reviews as site not open correctly, need to refresh each time
    am fed up waiting.. every time the same.


  • Customer

    Posted by: alzu, Oct 31, 2020 at 07:12 (7 months ago)

    still no reply, and james telling me to reply here.

    DO ALL BY YOUR SITE TO GET THIS SITE RIGHT.
    I PAID FOR IT AND AT LEAST NEED IT TO WORKS WELL

    THIS problem appear just after you do the optimization for faster home page loading.


    THANKS FOR KINDNESS
  • Customer

    Posted by: yame, Nov 2, 2020 at 00:49 (7 months ago)

    Hi,

    This is your site when I access the first time - see the scrn
    It still shows the correct content. Could you please check again?
  • Customer

    Posted by: alzu, Nov 3, 2020 at 11:41 (7 months ago)

    Hi, i try on several devices, the first time loaded its like in the attachement, need to reload to get it well.
    and thus since you do the optimization for faster home page.

    Thanks,
  • Manager

    Posted by: yame, Nov 4, 2020 at 02:53 (7 months ago)

    Hmm okay, I will ask the coder to review for you. If there is any feedback, I will let you know later

    Thanks for your patience!
  • Manager

    Posted by: yame, Nov 4, 2020 at 08:35 (7 months ago)

    It's the problem with the cache.
    He cleared the cache on your site and it works again: https://prnt.sc/vd4vb7
    Also, you should update the database of Woo: https://prnt.sc/vd4vwy. It is really important.

INSTALLATION SERVICE

Theme Installation: $49. Pay now

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible